Hallo! Wij zijn CasaVestra

Welkom, eerste post. CasaVestra, Iedereen is welkom,

Door middel van ons platform willen wij op een eerlijke en transparante manier kopers en verkopers van woningen dichter bij elkaar brengen. Wij zijn van mening dat iedereen een woning kan verkopen, wanneer ze beschikken over de juiste tools. Via CasaVestra willen we deze tools beschikbaar stellen.

Of je nou opzoek bent naar het perfecte droom huis of je huidige woning in de verkoop wil zetten, het kan allemaal bij CasaVestra. Door middel van de juiste begeleiding en handvatten kun je het hele traject via ons platform doorlopen.

Woning te koop aanbieden?

Via CasaVestra maak je met een aantal klikken gemakkelijk een advertentie en deze staat na het plaatsen direct online. Een aantal zaken die van pas kunnen komen bij het plaatsen van je eerste advertentie zijn bijvoorbeeld het maken van foto’s, plattegronden en (digitale)brochures. Je bent vrij om dit zelf te doen, maar ga je voor de professionele aanpak, dan kan je er binnenkort ook voor kiezen om dit door een van onze partners te laten doen. Ga je liever zelf opzoek naar een professionele dienstverlener, ga je gang. Het is jouw advertentie!

Op zoek naar een koopwoning?

Zoek door middel van eenvoud gemakkelijk door het aanbod. Sla je favoriete woningen op en denk er nog een nachtje over na. Heb je droomhuis gevonden, dan kun je via de ingebouwde chatfunctie of via e-mail contact leggen met de verkoper en dit is uiteraard volledig gratis.

feedback_mix.png