Partner Programma

CasaVestra wil zijn gebruikers van A tot Z kunnen helpen, bij het verkopen van hun woning. Echter kunnen wij dit niet alleen en werken wij graag samen met specialisten die hun producten of diensten willen aanbieden via ons platform.
Met onderandere de onderstaande oplossingen willen wij gebruiker en partner graag met elkaar verbinden.

Woningfotografie

Niet iedereen is handig met een camera of smartphone en sommige gebruiker willen hun advertentie net dat beetje extra geven. Wij willen onze gebruiker daarom de mogelijkheid beiden om afspraken te maken met professionele woningfotografen.

Juridisch advies

Onze gebruikers staan op het punt een huis te kopen of te verkopen. Hierbij zijn vaak grote financiële bedragen en gevolgen gemoeid. Wij willen onze gebruikers de mogelijkheid bieden contracten na te laten komen gedegen juridische partners.

Inmeten & Plattegronden

Het correct inmeten van een woning en het maken van een plattegrond is in vele gevallen specialistisch werk. Wij willen onze gebruiker daarom de mogelijkheid beiden om afspraken te maken met een aangesloten partner.

- Vincent Van Gogh

Great things are done by a series of small things brought together.

Wij kunnen onze gebruikers een platform geven om hun woningen op aan te bieden. Onze partners kunnen dit tot een professioneel niveau tillen.

Samen veranderen we de markt!


MELD JE AAN ALS PARTNER

feedback_mix.png